Bergvärme

Bergvärmepumpar för nordisk klimat

Vi utvecklar och tillverkar våra bergvärmepumpar för att de ska prestera på topp i det karga nordiska klimatet. När du väljer en bergvärmepump från IVT kan du minska dina värmekostnader med så mycket som 80 procent. Energin som omvandlas till värme hämtas från ett 50-200 meter djupt borrhål.

 

IVT Geo 600

IVT Geo 600-serien finns med eller utan inbyggd beredare (rostfri) i fyra olika effektstorlekar och kan beställas med front i svart Titaniumglas, vitt Titaniumglas samt vit metall. Samtliga modeller går att koppla upp via wifi för appstyrning med din smartphone. Trådlös rumsgivare ingår till Titaniummodellerna, och finns som tillbehör om du väljer vit metallfront.

IVT Greenline HE

IVT Greenline HE är vår mest sålda värmepump och en trygg investering. Tekniken är en vidareutveckling av samma plattform som värmt tusentals svenska hem de senaste decennierna. Förutom en driftsäkerhet utöver det vanliga klarar IVT Greenline HE att leverera höga vattentemperaturer till värmesystemet, upp till 65 grader. Det gör värmepumpen extra pålitlig när vintern är som kallast.