Om oss

Klimat och VVS-teknik AB

KVT är ett kompetent team av servicetekniker inom ventilation, VVS, styr & regler, OVK besiktningar och energioptimering. Sedan starten i februari 2012 har verksamheten stadigt
utvecklats och idag är vi 70 personer fördelade på kontoren i Karlstad/Hammarö, Arvika, Kristinehamn, Munkfors och Årjäng.

Vår logo innehåller en kombination av de grekiska elementalsymbolerna för luft och vatten. Tillsammans symboliserar de vår vision att skapa ett stabilt serviceföretag
inom VVS-branschen, där vi erbjuder tjänster inom samtliga områden.


Vår målsättning är att du som kund ska känna dig trygg. Vi vill ge dig det bästa för din anläggning, varken mer eller mindre, i rätt tid och till rätt pris.

Företagsförvärv

Under 22/23 förvärvades tre företag, vi är glada över att Rörteknik i Kristinehamn, M.R Kyl & Värme och  Nordmarkens Ventilation AB  numera är en del av KVT.
     

Rörteknik AB grundades 1973 och har sedan dess varit verksam inom VVS och värmepumpsbranschen. Lång erfarenhet av värmepumpar, dimensioneringar samt montage samt många goda referensanläggningar och nöjda kunder!

M.R Kyl & Värme grundades 2007. Uppstarten gjordes utifrån egna önskemål och idéer och många års erfarenhet inom branschen. Efterfrågan på tjänsterna ökade och behov uppstod ganska snart av att anställda personal. Verksamhetens bredd, med kunskap inom klimat, kyla, värme och VVS, ger möjligheter att hjälpa våra kunder med kompletta helhetslösningar.

Nordmarkens Ventilationskontroll besitter en stark kompetens på injustering av luftflöden, OVK samt energi optimering av ventilationssystem.

Affärsidé

Vår affärsidé är att samla alla installations grenar under ett och samma tak vilket gör att du som kund får en helhetslösning och rätt kontaktperson för alla tekniska installationer.

Enkelt för dig, enkelt för oss!

Vision

Vår vision är att skapa ett stabilt serviceföretag inom VVS-branschen, där vi med kompetent personal erbjuder tjänster inom samtliga områden.