Jobba hos oss

KVT är alltid intresserade av personer med drivkraft som vill växa och utvecklas tillsammans med oss.

Hos oss får du det lilla företagets närhet till kunder och kollegor, stora möjligheter att själv påverka ditt jobb men också ett stort ansvar att ställa upp och jobba för teamets bästa.

Vi söker dig som har några års erfarenhet, är självgående, lösningsinriktad och har lätt för att ”ta folk”.
Stämmer det? Tveka inte att höra av dig.

Lediga tjänster

KYLTEKNIKER, Kristinehamn

Vi söker kyltekniker i Kristinehamn. Installation och underhåll av kylanläggningar och värmepumpssystem samt beräkningar av kyl- och värmebehov, energibesparing och energieffektivisering. Som kyltekniker förelägger du ditt arbete ute hos våra kunder där du arbetar med både service och i mindre entreprenadprojekt. Det innebär att du både kommer få arbeta självständigt, men också i team där du är en viktig representant för KVT.
Rollen som kyltekniker innebär stor frihet under ansvar med möjlighet att fatta egna beslut. Du kommer alltid ha stöd i form av erfarna kollegor som vill dela med sig av sina kunskaper, men även utvecklas själv genom att ta del av dina idéer, tankar och kunskaper. Vi tror och arbetar för att vi ska bli starkare tillsammans. Vi önskar att just DU söker!

Magnus Nordin
magnus.nordin@klimatvvs.se

VENTILATIONSTEKNIKER, Karlstad/Hammarö samt Munkfors/ Hagfors

Vi söker servicetekniker inom ventilation. Om du har OVK behörighet är det meriterande men inget krav. Vi välkomnar sökande och håller intervjuer löpande.
Kontakta oss gärna med din ansökan eller vid frågor om våra tjänster.

Jan Ekberg
jan.ekberg@klimatvvs.se

Mattias Henningsson
mattias.henningsson@klimatvvs.se

PROGRAMMERARE & PROJEKTLEDARE, Styr & Övervakning, Hammarö/Karlstad samt Arvika

Vi söker nu programmerare samt projektledare till vår styr-avdelning. Vi önskar att just DU söker! Välkommen med din ansökan idag.

Johan T. Gustafsson
johan.t.gustafsson@klimatvvs.se