Komfortkyla

Bra klimat året runt

När man pratar klimat i allmänhet så är det de genomsnittliga förhållandet i temperaturen, luften, vinden och nederbörden som avses. Vi bor ju i Norden och här kan det variera snabbt. Vi arbetar med fokus på nöjda kunder och för att ni ska få det klimat ni önskar året runt.

Komfortkyla

Vårt välbefinnande, och vår förmåga att verka effektivt, påverkas till stor del av inomhusklimatet. En bra komfortanläggning ger ökad livslängd på elektronisk utrustning liksom bättre arbetsmiljö, ökad effektivitet och nöjdare kunder.
Vi projekterar, säljer och installerar anläggningar för luftkonditionering för bland annat kontor, industrier, offentliga lokaler/mötesplatser, butiker mm.

Välkommen att kontakta KVT för ytterligare information. Vi bokar gärna ett kostnadsfritt förstabesök där ni ges chansen att framföra era önskemål och vi presenterar förslag på en bra lösning för just era behov.

Innekyla

För behagligt klimat i bostäder, kontor och butiker är det många faktorer som spelar in. Rekommenderade värden för en behaglig temperatur ligger runt 18-20°C. Med vår hjälp kan ni leva, bo och arbeta i en sval miljö även då sommaren visar sig från sin bästa sida.

Vi har bland annat City Multi-aggregat som är särskilt anpassade till vårt nordiska klimat och kan anpassa luften såväl på sommaren som vintern.

Samarbeten med kvalificerade samarbetspartner, bl.a Mitsubishi Electric, ger oss utmärkta möjligheter att erbjuda bra klimat till rimlig kostnad. Flexibla lösningar där du kan anpassa inomhusklimatet utifrån rum, lokal och behov.

 

Kontakt, Magnus Nordin
magnus.nordin@klimatvvs.se