Värmepumpar

Installation och service värmepumpar

Vi är en auktoriserad återförsäljare och installatör för IVT´s heltäckande program av värmepumpar inom bergvärme, jordvärme, luft/vatten, luft/luft och frånluft. Vårt samarbete med IVT, som är nordens ledande tillverkare av värmepumpar, gör att vi kan erbjuda ett stort urval av produkter med den senaste tekniken på området.
En trygghet för dig och för oss.

• Försäljning  • Installation och service  • Dimensionering av värmepumpar

En värmepump är ett bekvämt val. Till skillnad från exempelvis ved-, pellets- eller oljeuppvärmning så kräver inte våra värmepumpar någon bränslepåfyllning. Värmen hämtas direkt från naturen och det enda du behöver tänka på är att ställa in hur varmt du vill ha det. Beroende på vad du har för uppvärmning idag kan du sänka dina värmekostnader med upp till 70%!

Vi är serviceombud för flera leverantörer.   

Värmepumpar

Ditt hus ökar i värde! När du installerar en berg-, jord- eller sjövärmepump gör du en investering som du inte bara har nytta av när du bor i huset, utan även när du säljer det vidare. Ett borrhål återladdas ständigt av solens strålar. Därför finns det heller ingen risk att värmen tar slut, så länge solen fortsätter att lysa. Detsamma gäller för värmen i jord, sjö och grundvatten.

 

Boka ett gratis möte och få en kostnadsfri offert!

Fyll i vårt kontaktformulär nedan så kontaktar vi er så snart vi kan.

Aktivera JavaScript i din webbläsare för att slutföra detta formulär.
Förnamn, Efternamn
Gata, Postnummer, Ort

Bergvärme

Bergvärme kan sänka en byggnads uppvärmningskostnader med upp till 80% årligen. Dessutom ger det 97 % lägre CO2-utsläpp per kWh i jämförelse med fjärrvärme.

Läs mer...

Jordvärme

Denna typ av system hämtar energi från lagrad solvärme i marken, vilket gör att det fungerar lite som horisontell bergvärme.

Läs mer...

Luft/Luftvärme

Helt nya Aero-serien är utvecklad för att prestera i nordiskt klimat. Högsta energiklassning och smarta funktioner ger skönt och plånbokssmart inomhusklimat – sommar som vinter.

Läs mer...

Luft/Vattenvärme

Genom att hämta energi från uteluften kan våra luft/vattenvärmepumpar sänka dina värmekostnader. En IVT luft/vattenvärmepump fortsätter att leverera energisnål värme, även när utetemperaturen närmar sig minus 20 grader.

Läs mer...

Frånluftsvärme

Våra frånluftsvärmepumpar återvinner värmen som redan finns i ditt hus, och som annars hade ventilerats ut. På så sätt kan de både producera värme och varmvatten till en mycket låg kostnad.

Läs mer...

Större fastighet

IVT Geo finns i åtta olika effektstorlekar. Det gör att vi kan sätta ihop en systemlösning som passar de exakta behoven för varje fastighet.

Läs mer...